Tack Persbrandt!Ne, nu ska jag ta och sova..Sorry, för att jag ej har kunnat svara på vissa kommentarer..Lovar att göra det under morgondagen...Vet inte om mitt internet segar elr om det är blogg.se ...men det tar iallafall hundra år emellanåt...


Ska gå och lägga mi nu för har massor på schemat som ska ske unde morgondagen..Så måste verkligen vara pigg och ta mig upp..

Det var så kul när Janni ringde mig imorse .Jag var helt yrvaken...Så sa jag nått om natten och skämta och sa att jag spenderade natten med Professor Haglund "Mikael Persbrandt" alltså..Hon bara tillbaks...

-Jaha, jag sov med Gunvald haha..

Hon och jag gör tydligen samma sak fast vi inte vetat om att den andra gör likadant..Hon har också Beck på när hon ska sova..Jag har Beck elr Oskyldigt dömd på..

Inte för att filmerna är sövande..Man har ju sett allt om och om igen typ 200 miljoner gånger och man tröttnar ju aldrig..Men grejen är den att det ger en slags tryggthet..Persbrandts röst får en att känna sig trygg, så är det faktiskt...

Många av er tycker säkert att jag är prill i bollen..Men är man singel och som jag både mörkrädd och rädd för att nån ska bryta sig in i lägenheten..Så hittar man vissa saker som blir ens trygghet och just nu är det Persbrandt som står för den biten..Heheh..

Jag är väldigt glad över att det verkligen funkar på mig..

Jag har en del i bagaget och har varit både väldigt deprimerad, haft panikångest och dödsångest pga saker som hänt under min uppväxt...Och det har gjort att jag ofta har väldigt jobbiga mardrömmar som är riktigt hemska..

Dom är så pass starka och verkliga att jag ibland vaknar upp gråtandes elr skräckslagen...Men sen jag började somna till M.P så har jag inte haft några såna mardrömmar...Så TACK!

Älskar det här som introt
XOxo Alexia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0